Gratis verzenden Boven € 75,-

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

MENU

Wandtegel

Goedkope wandtegels van Topkwaliteit voor de beste prijs!

Wandtegels van hoge kwaliteit voor een super prijs! Wanneer u op zoek bent naar wandtegels tegen zeer scherpe prijzen, is de witte en glanzende wandtegel van 25x33 centimeter wellicht iets voor u. Natuurlijk is hier ook een vergelijkbare zwarte wandtegel van beschikbaar! Deze wandtegels worden ook wel ‘project wandtegels’ genoemd. Deze zijn eenvoudig en snel te verwerken, goedkoop in aanschaf, hebben een super prijs / kwaliteit verhouding en zijn daarnaast ook nog eens makkelijk te onderhouden. De witte wandtegel is daarnaast altijd een trendy optie in iedere natte ruimte, zoals bijvoorbeeld een badkamer en toilet.

Artikelen 1 tot 32 van 121 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 32 van 121 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Altijd prachtige tegels voor uw wand!

AB, Cerdisa, Cifre, Energie Ker, Fap, Herberia, Jabo, Paul en Co, STN

Of u nu op zoek bent naar keramische wandtegels of natuursteen wandtegels, bij Badkamermegamarkt vind u een uitgebreid en divers assortiment van beide! Belangrijk om hierbij te vermelden is het feit dat keramische wandtegels eenvoudiger schoon te houden en schoon te maken zijn, aangezien hier geen vuil in trekt. Dit is natuurlijk van groot belang, zeker in het geval van tegels voor uw wand. De kans is natuurlijk groot dat u op zoek bent naar wandtegels waarbij de factor hygiene heel groot is. Wandtegels worden voornamelijk toegepast in keukens, toiletten en badkamers en hierbij is het natuurlijk van groot belang dat de wandtegels eenvoudig schoon te maken zijn. Onderstaand vind u hier meer informatie over.

Wandtegels voor uw badkamer.

Wanneer u op zoek bent naar badkamer wandtegels, bieden wij een mooi assortiment aan topkwaliteit wandtegels, tegen hele scherpe prijzen. Voor de badkamer wordt vaak gekozen voor keramische wandtegels. Hierbij is de maat 30x60 centimeter de meest populaire maat op het gebied van wandtegels. Natuurlijk is hierbij de witte badkamer wandtegel de meest populaire. Dit is tevens ook de meest verkochte wandtegel bij Badkamermegamarkt. Wel zien wij de laatste jaren een stijgende lijn in het gebruik van grijze wandtegels voor in de badkamer. Tevens wordt er steeds vaker gekozen voor een mooie combinatie met bijvoorbeeld mozaiek tegels en stroken tegels, zeker iin het geval van douche wandtegels. Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een passende wandtegel voor uw badkamer bij Badkamermegamarkt.nl!

Toilet wandtegels.

Prijs / kwaliteit verhouding is van groot belang, zeker in het geval van wandtegels toilet. Voor deze wandtegels wordt dan ook veelal gekozen voor de kleinere afmetingen keramische tegels. Natuurlijk kunt u bij Badkamermegamarkt.nl kiezen uit diverse kleuren, echter is wit zeker voor in het toilet een populaire optie. U kunt het natuurlijk wel altijd wat spannender maken door te kiezen voor combinaties met bijvoorbeeld mozaiek tegeltjes. U kunt tevens kiezen voor mooie wandtegels van bijvoorbeeld 30x60 centimeter, zowel mat als glans. Hierbij is het wel belangrijk dat u weet dat het oppervlakte van een glanzende tegel wat harder is dan de matte variant. Wat uw wensen ook zijn, onze vakkundige medewerkers zijn op de hoogte van alle trends en voorzien u graag van een gericht advies op maat. TIP: Heeft u een toilet van 90 bij 90 centimeter in het vierkant, dan is een wandtegel van 30x90 een optie! In dit geval kunt u de gehele breedte van de wand overbruggen met 1 tegel, waarmee u een verticaal voegloos effect creert; heel strak, modern en trendy!

Tegels voor uw keuken, keramiek of natuursteen?

Ook bij uw keuze op het gebied van keuken wandtegels kunt u kiezen uit keramiek en natuursteen tegels. Veelal wordt er in de wat meer klassiekere keukens gebruik gemaakt van natuursteen wandtegels en bij de modernere keukens wordt veelal gekozen voor strakke keramische wandtegels. Op dit moment zijn de metro wandtegels, portugese wandtegels en tegelstroken veelgevraagd voor keukens, evenals voor badkamers en het toilet! Toch zie je ook steeds meer dat een hele strakke keuken wordt ‘doorbroken’ met natuursteen wandtegels, die zorgen voor een prachtig kleureneffect. Het grote voordeel van natuursteen is de ‘levendigheid’ ervan, geen enkele tegel is gelijk. Wandtegels van natuursteen zijn de laatste jaren heel betaalbaar geworden en voor iedereen toegankelijk. In het geval van een natuursteen wandtegel zijn er verschillende oppervlakte bewerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezoet en gepolijst. Gezoet is mat en gepolijst is glanzend. het voordeel van een glanzende natuursteen wandtegel is dat deze makkelijker schoon te maken zijn, de glanslaag maakt de poriën van de natuursteen namelijk dichter. Vaak wordt er gebruik gemaakt van kleinere maten wandtegels, echter is het gebruik van één grote wandtegel achter kookplaat. Naast het feit dat dit een mooi en strak effect geeft, is dit op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid optimaal. De grote tegel heeft geen voegen waar vuil in kan gaan zitten en is dus heel makkelijk schoon te maken. Veelal worden vervolgens kleinere wandtegels gebruikt om een speels effect te krijgen, eventueel in combinatie met mozaiek wandtegels zijn hiermee de meest verrassende combinaties te realiseren. Wat uw keuze ook wordt, bij Badkamermegamarkt vindt u altijd een passende wandtegel! Valt uw keuze op natuursteen, zorg er dan wel voor dat deze correct behandeld en geïmpregneerd zijn!

© 2019 badpunt.nl B.V. | Tel: 0320-262640 | E-mail: [email protected]